Don't fall for someone unless they are willing to catch you when you're fall.
November 24, 2009Gewd mowneng! (ceh annoying sungguh eja perkataan macam tu). Well, since I have nothing to do (tapi kejap lagi kena turun ke dapur), so I'm here wishing you a good morning, starts your day with smile!




Haruslah ada gambar wajah kesayangan anda dulu kan. Maafkan saya. Haha.
Macam yang saya dah janji. Gelang-gelang di atas dibuat oleh saya dan merupakan hasil tunjuk ajar dari mama. Buat dalam 15-20 minit juga. Subang tu pula mama yang buat. Simple saja. Buat tak sampai 5 minit. Ada banyak lagi batu kristal dalam simpanan. Lepas ni I don't need to buy gelang-gelang bagai. Buat saja. Heh. Sejak bile tah aku suke pakai gelang fancy-fancy. Beli saja sebab look sweet tapi jarang pakai sebab macam tak bebas pergerakkan.
Ok this :
Macam yang saya dah janji. Gelang-gelang di atas dibuat oleh saya dan merupakan hasil tunjuk ajar dari mama. Buat dalam 15-20 minit juga. Subang tu pula mama yang buat. Simple saja. Buat tak sampai 5 minit. Ada banyak lagi batu kristal dalam simpanan. Lepas ni I don't need to buy gelang-gelang bagai. Buat saja. Heh. Sejak bile tah aku suke pakai gelang fancy-fancy. Beli saja sebab look sweet tapi jarang pakai sebab macam tak bebas pergerakkan.
Ok this :


Sayur ni dia masak sedikit lain dari cara biasa. Chef ajar kitorang rebus dulu sayur tu satu-satu ikut jenis kemudian toskan. Lepas dah habis masak dan tos, baru gaulkan semua sekali. Then, masak kuah dia lepas tu siram atas sayur-sayuran tu. I think it's better that way sebab setiap sayur kadar masak dia berbeza. Dan, one more thing, kalau masak tiram ni mesti sedap.. Lepas tu masukkan tepung kanji sikit. Pergh :D Why don't you try it?
Ohya. The Chef's name is Fardha, but he says, Prada. Baiklah (- -")
Okeylah got to go. Its late already.
P.s : Don't fall for someone unless they are willing to catch you when you're fall.
0 comments